Ügyvédet keresünk

Ügyvédjelöltet keresünk
2018-11-20
Jogászdíj 2018 jelölés – az év ingatlancsapata
2018-11-22

GDPR-ral fekszel és az MT-vel ébredsz? Nem idegenek számodra az operatív jellegű munkajogi kérdések, valamint a belső szabályzatok felülvizsgálata? Te vagy az, akit keresünk: várjuk ügyvédek jelentkezését munkajogi területre!

Ha hozzánk csatlakozol, egy dologban biztos lehetsz: kivételes helyre kerülsz. Ha érdeklődésed fő, de nem feltétlen egyedüli iránya a munkajog, és még tapasztalattal is rendelkezel benne, várunk csapatunkba.

Amit még érdemes tudnod

Nem ülünk karba tett kézzel a komfortzónánkban, minden nap keressük a kihívásokat. Közel 40 kolléga igazi csapatként együttműködve dolgozik azon, hogy minden napod izgalmasan és tartalmasan teljen. Reggel médiajog, délben egy tárgyalás, délután némi űrjog – a legfontosabb nálunk, hogy tapasztalj és fejlődj.

Munkatársaiknak megadjuk a kellő tiszteletet, így a munka-magánélet egyensúly sérthetetlen. Nálunk 5, 6 legkésőbb 7 körül mindenki végez, hazamegy, a családjával van. Nem az a fajta iroda vagyunk, ahol ha valaki este kilenckor végez a munkával, akkor kérdőn néznek rá, hogy hova-hova? Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy te magad milyen színt hozol közösségünkbe és mi mindenre vagy képes szakmailag. Segítünk abban, hogy beilleszkedj, és minden pillanatban a legjobbat hozd ki magadból. Nem csak egy jó képességű jogászokból álló szakmai közeg vagyunk, hanem sok közös programunk is van, például nagyon szeretünk együtt kirándulni. Nem úgy jövünk be reggel, hogy na, ma is kezdődik egy nap, csak valahogy túl legyek rajta! Jó az irodában a hangulat, a légkör, és így azért egészen más munkát is ad ki az ember a kezéből, mintha nem így állna hozzá mindennapokhoz. Szeretjük is azt, amit csinálunk, szeretünk együtt dolgozni, és mivel hasonló típusú, mentalitású emberek vannak együtt, ezért jó élmény a közös munka.

Egy senior munkajogász kolléga mentorálása mellett vennéd ki a részed a csapat munkájából. Hogy ezen a területen felül mivel fogsz foglalkozni, az a Te döntéseden is múlik. Az opciók a nemzetközi szállítmányozástól a vasúti közlekedésen át a sportjogig terjednek.

Hosszútávon számítunk Rád, és az előmenetel csak Rajtad múlik. Idővel senior szintű jogásszá, csoportvezetővé, később pedig partnerré is válhatsz.

A juttatás a nemzetközi irodák által kínált szinten mozog és fél éves időközönként egy feedback keretében ennek felülvizsgálatáról is beszélgetünk.

Nagyra értékeljük a vállalkozó szellemet és a proaktivitást. Úgy véljük, hogy a jog világának teljes megértéséhez a tárgyalótermi és okirat szerkesztési rutin mellé nem árt egy kis elméleti háttér sem. Ezért minden kollégánkat bátorítunk a tudományos kutatásra, publikálásra és konferenciákon előadóként való részvételre.

Jelentkezés és további információ: Arsboni Karrier.