Társasági jog és kereskedelem

A cégek minden ország gazdasági vérkeringésében meghatározó szerepet játszanak, a kereskedelem motorjai. A különböző területeken jelenlévő és eltérő formában tevékenységet végző gazdasági társaságok mindegyikében közös, hogy működésük nem képzelhető el biztos jogi háttérmunka nélkül.

Irodánk alapításától kezdve ügyfeleink döntő többsége jogi személy, illetve gazdasági társaság. Az elmúlt évtizedek alatt kiemelkedő tapasztalatot szereztünk a Magyarországon működő cégeknek nyújtott jogi tanácsadás terén.

Ügyfeleink közt éppúgy megtalálhatók állami nagyvállalatok, mint az akár külföldi, akár hazai tulajdonosi háttérrel rendelkező piaci szereplők. Büszkén mondhatjuk el, hogy az utóbbi években egyre többször nyújtunk segítséget külföldi cégek magyarországi működéséhez, továbbá magyar cégek külföldi piacokon történő megjelenéséhez.

Szolgáltatásaink kiterjednek a cégek alapítására, a hétköznapi tevékenységükkel kapcsolatos ügyletkötésekre, valamint a cégek életében bekövetkező rendkívüli és egyedi eseményekre. Munkánkkal szakszerű segítséget nyújtunk a cégek eredményes és gazdaságos működéséhez, hogy ügyfeleink teljes mértékben kitűzött céljaik elérésére fókuszálhassanak.