Társasági jog és felvásárlások joga

A szükséges készségeket és jogi gyakorlatot illetően erős hálózattal rendelkezünk, amelyek együtt biztosítják ügyfeleink számára a hatékony és gördülékeny együttműködést.

Irodánkat olyan belföldi piacvezető ingatlanjogi, munkajogi, adójogi, versenyjogi és peres szakértők támogatják, akik pénzügyi jogi támogatást is nyújtanak tekintettel a banki, tőkepiaci és szerkezetátalakítási tranzakciókra az EMEA-n belül és azon túl.

Az összetett M&A és tőkepiaci tranzakciók mellett (többek között) az autóiparban és a közlekedési ágazatokban is páratlan tapasztalattal rendelkezünk a kockázati alapok és a magántőke-tranzakciók terén, beleértve a magántőke alapok létrehozását és tanácsadását, illetve a kockázati befektetések és kilépések finanszírozását.

Az elmúlt néhány évben szakterületünk elsődleges fókuszai olyan beruházások voltak, ahol innovatív start-up vállalkozások voltak a középpontban.

Ügyfeleink közt állami intézmények, nagyvállalatok, külföldi és hazai tulajdonosi háttérrel rendelkező piaci szereplők találhatóak meg, továbbá segítséget nyújtunk külföldi cégek magyarországi működéséhez, továbbá magyar cégek külföldi piacokon történő megjelenéséhez.