Ingatlanjog

Ingatlanjogi csoportunk gondoskodik arról, hogy megértsük és meghatározzuk az ingatlanfejlesztéssel összefüggésben felmerülő összes igényt, és javítsuk a beruházások megtérülését közvetlenül a szabályozási környezet alapos vizsgálatával, ideértve az adóztatást és a strukturálást, a finanszírozást és a kereskedelmi szempontokat, valamint tiszteletben tartva a helyi hatósági gyakorlatot és eljárásokat, bírósági felülvizsgálatot. Ez az ügyfélközpontú megközelítést teljes mértékben kihívásként kezeljük, ugyanakkor kellő reszponzivitást igényel, pragmatikus és teljeskörűen alkalmazható tanácsokat szállítva ügyfeleink részére.

Nagyon komolyan gondoljuk a csapatmunkát. Nemcsak házon belül szeretünk összedolgozni a különféle szakterületeken dolgozó ügyvédeinkkel és szakértőinkkel, de preferáljuk a szoros együttműködést ügyfeleink projektcsapataival is, ideértve a kivitelezésért és beszerzésért felelős munkatársakat is.

Szakértőink rendszeresen adnak tanácsot az iparban, közlekedésben, szállodaiparban, sport- és rekreációban működő vállalatokat érintő tervezési, kivitelezési, műemléki, környezetvédelmi, energiaipari és infrastruktúrával kapcsolatos kérdéseket illetően.