Fizetésképtelenség és reorganizáció

Irodánk jogászai kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek a fizetésképtelenségi ügyekkel kapcsolatos tanácsadás területén, valamint a reorganizációs megoldások és stratégiák kialakításában és megvalósításában. Legfőbb célunk, hogy a legösszetettebb ügyekben is olyan megoldást találjunk, amely a szigorú jogszabályi előírásoknak, a lehető leghatékonyabban megfeleljenek,ugyanakkor ügyfeleink egyedi igényeit is kielégítsék, legyen szó retail vagy wholesale minősített ügyfélről.

Számos esetben nyújtunk jogi tanácsot ügyfeleink számára hitelezői jogaikkal kapcsolatban, valamint ellátjuk ügyfeleink hitelezőként történő képviseletét a fizetésképtelenségi eljárásokat megelőzően, valamint az eljárások során, beleértve az azzal kapcsolatos peres ügyek vitelét is. Ezenfelül ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében szorosan együttműködünk pénzügyi, adójogi és büntetőjogi tanácsadókkal egyaránt.

Hosszú évek óta nyújtunk jogi tanácsadást állami tulajdonban álló követeléskezelő illetve kockázati tőketársaságoknak, továbbá jelentős hazai követeléskezelőcégeknek.