Bank- és pénzügyi jog

Több évtizedre visszamenőleg, a bank- és pénzügyi jogi szektorban szerzett gyakorlati tapasztalatunknak köszönhetően a legmegfelelőbb megoldásokat nyújtjuk válaszul a kivételesen gyorsan változó, ugyanakkor összetett szabályozásokra és piaci követelményrendszerekre.

A globális gazdasági válság következtében, amely felhívta a figyelmet a bank és a pénzügyi szektorra, még inkább vitathatatlan, hogy a pénzügyi szektor elszámoltatása, a hitelek és a hitelezés felülvizsgálata és szigorítása csupán jogi szakértők bevonásával lehetséges. A fentiek következtében az elmúlt évek során a pénzügyi és befektetési jog területe is rendkívül összetetté vált.

A fenti kereteken belül Irodánk vállalja a komplex szabályozási és szerződéses struktúrák tárgyalását, valamint a kapcsolódó dokumentáció elkészítését. Ügyfeleinket számos konkrét területen képviseljük, például a hotel, az infrastruktúra, a közlekedésfejlesztés és a termelési projektek finanszírozásával kapcsolatban, illetve cégfelvásárlás finanszírozása, ingatlanbefektetések, általános fejlesztési hitelek tekintetében.