Rólunk

Múltunk és jelenünk

A Sárhegyi & Társai egy 1993-ban alapított, széles körben elismert vezető ügyvédi iroda Magyarországon, amely megoldást nyújt a nagy nemzeti és multinacionális vállalatoknak, startupoknak, pénzügyi intézményeknek, magántőkealapoknak, kockázatitőke társaságoknak, szuverén vagyonkezelői alapoknak, kormányoknak és más szervezeteknek.

Irodánkat folyamatos innováció és bővülés jellemzi mind tevékenységünk körét, mind munkatársaink létszámát tekintve. Az elmúlt évtizedekben szerzett kiemelkedő szaktudás és tapasztalat teszi képessé irodánkat arra, hogy a legmagasabb szinten nyújtson szolgáltatást belföldi és külföldi ügyfelek részére, ellátva jogi képviseletüket hazai és nemzetközi tevékenységük során egyaránt.

 

Szakértelmünk

A polgári- és gazdasági jog területein túl teljeskörű jogi szolgáltatást nyújtunk adójog, munkajog, társasági jog, pénzügyi jog, kereskedelmi jog, ingatlanjog és energiajog tekintetében. Több évtizedes tapasztalattal bírunk az ingatlanfejlesztés, egészségügyi jog, vállalati akvizíció, valamint az írott és elektronikus média jog és faktoring ügyletek területén is.

Több mint 35 ügyvédünkkel a magyar, európai és nemzetközi vállalatok, magántőke-befektetési vállalkozások és pénzügyi intézmények megbízásában széles spektrumban ügyleteket, vitákat és szabályozási ügyeket kezelünk hazai és nemzetközi szinten is (pl. peres képviselet ICSID, illetve ICC választottbírósági eljárásokban). Mélyreható ágazati ismereteink, amelyeket helyi és nemzetközi tapasztalataink révén szereztünk, biztosítják, hogy ügyfeleink a reprezentáció minden aspektusában a legmagasabb színvonalú jogi szolgáltatást várhatják.

 

Gondolkodásmódunk

Munkatársaink elkötelezettek a következetes minőség, proaktivitás és innovatív megoldások biztosításában a legösszetettebb jogi és üzleti kérdésekkel kapcsolatban. A különböző jogi szakterületek szorosan együttműködve dolgoznak annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a legjobb eredményeket tudják biztosítani.

 

Nemzetközi kapcsolataink

A Sárhegyi & Társai Ügyvédi Iroda egész Európát lefedő, szakmailag kiemelkedő irodákkal kiváló munkakapcsolatot ápol.

 

Tagságaink