Rólunk

Irodánk

A Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda 1993-ban jött létre a 12. sz. Jogtanácsosi Munkaközösségből történő kiválással, amely iroda már az 1980-as években elsődlegesen gazdasági és külkereskedelmi jogügyletekkel foglalkozott.

Irodánkat folyamatos innováció és bővülés jellemzi mind tevékenységünk körét, mind munkatársaink létszámát tekintve. Ennek köszönhetően a polgári- és gazdasági jog területein túl teljes körű jogi szolgáltatást nyújtunk adó-, munka-, társasági-, pénzügyi-, kereskedelmi-, ingatlan- és energiajog tekintetében. Több évtizedes tapasztalattal bírunk az ingatlanfejlesztés, egészségügyi jog, vállalati akvizíció valamint az írott és elektronikus média jog és faktoring ügyletek területén is.

Közismert és elismert Irodánk polgári peres ügyvitele hazai és nemzetközi szinten is. Jelentős ICC és ICSID választottbírósági eljárásban képviseljük ügyfeleinket, többek között a Magyar Államot.
Számos alkalommal működünk közre nemzetközi viszonylatban is jelentős ingatlan, kereskedelmi és egyéb jellegű beruházások megvalósításában. Rendszeresen végzünk teljes körű jogi átvilágítást cégakvizíciók és más tranzakciók vonatkozásában.

Az elmúlt évtizedekben szerzett kiemelkedő szaktudás és tapasztalat teszi képessé irodánkat arra, hogy a legmagasabb szinten nyújtson szolgáltatást belföldi és külföldi ügyfelek részére, ellátva jogi képviseletüket hazai és nemzetközi tevékenységük során egyaránt.

A filozófiánk középpontjában álló hatékonyság és professzionalizmus számunkra éppolyan alapvető fontossággal bír, mint az ügyfeleink részére nyújtott szolgáltatásunk során tanúsított konstruktivitás és rugalmasság.
A gyorsan változó üzleti környezetben minden vállalkozás számára elengedhetetlen a jogszabályi környezetnek megfelelően kidolgozott, személyre szabott jogi struktúra, az ügyfél gazdasági, üzleti érdekeit leginkább segítő, egyedi jogi konstrukciók megteremtése.

Büszkék vagyunk rá, hogy megbízóink visszajelzése szerint is kiemelt figyelmet fordítunk a részükről felmerült igények gazdasági, üzleti hátterének megértésére és az elérni kívánt cél jogi lehetőségeinek teljes körű feltárására.

Hisszük, hogy az ügyvédi hivatás gyakorlása során munkánk nem ér véget a jogszabályok puszta értelmezésénél és tanácsadásnál, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink számára mindig az üzleti döntéseik megvalósításhoz a leginkább célravezető, ugyanakkor kellően komplex megoldást találjuk meg.

A teljes körű és magas színvonalú jogi és üzleti tanácsadás érdekében Irodánk számos, különböző területen jártas szakértővel működik együtt, akiknek rendelkezésre állását az ügyfelek igényeinek megfelelően biztosítjuk.

Irodánk munkatársai angol és német nyelvű tanácsadás mellett kínai nyelven is nyújtják a szolgáltatásainkat saját beruházásunkban létesített irodaházunkban, illetve igény szerint a megbízók által kívánt helyszíneken.