Jogi konferencia a Gyarmatpusztai Vadászházban

Legal Fest Safary
2019-10-15
ELSA látogatása Irodánkban
2019-11-22

A Pilisi Parkerdő Zrt. fennállásának 50. évfordulója alkalmából megrendezte az immár hagyományosnak mondható jogi konferenciát, amely keretében idén is az állami erdőgazdaságok működésével kapcsolatos – elsősorban a vagyonkezelés és az adatvédelem témakörében – felmerülő szakmai kérdések megvitatására nyílt lehetőség a meghívott előadók előadásai keretében.

Irodánkat az a megtiszteltetés érte, hogy a Pilisi Parkerdő vezérigazgatója dr. Sárhegyi Zoltán irodavezetőt kérte fel a jogi konferencia levezetésére. Ügyvédi irodánkat Dr. Flamich Györgyi és Dr. Sárhegyi Zoltán képviselte az eseményen. Györgyi előadásában áttekintette az állami vagyon- és erdőgazdálkodást érintő fontosabb jogszabályi változásokat, majd azt követően bemutatta a köztulajdonban álló gazdasági társaságokra vonatkozóan 2020. január 1-jén hatályba lépő új szabályozást a belső kontrollrendszer kialakítására vonatkozóan.

Örömünkre szolgált, hogy idén is egy rendkívül színvonalas, jó hangulatú rendezvényen vehettünk részt és előadásunkkal segíthettünk a megjelentek tudásának naprakészen tartásában.

Jogi konferencia a Gyarmatpusztai Vadászházban – 284. – 2019.10.25-i adás