A Sárhegyi és Társai ingatlanjogi csapata a Legal500 rangsorán

A JÖSz Pázmány Műhely ismételten irodánkban járt
2019-03-22
Alkotmány kell a családnak is
2019-04-23

Idén első ízben kerültünk fel az egyik legismertebb, világszinten vezető jogi kiadó, a Legal 500 rangsorára ingatlanjogi csoportunk munkásságával.

A Legal 500 által végzett kutatás alapján megkérdezett ügyfeleink véleménye szerint a „nagyon rátermett” csapat a Sárhegyi és Társai Ügyvédi Irodában „helytálló és megvalósítható megoldásokat” kínál. Mind a csapat vezetőjét, irodavezető partnerünket, dr. Bártfai Beatrixet, mind pedig dr. Szilágyi Orsolya és dr. Tóth István szenior ügyvédeinket pedig külön ajánlja a Legal 500.

Ingatlanjogi csoportunkról elmondható, hogy gondoskodik arról, hogy megértsük és meghatározzuk az ingatlanfejlesztéssel összefüggésben felmerülő összes igényt. Szakértelmük lehetővé teszi, hogy javítsuk a beruházások megtérülését közvetlenül a szabályozási környezet alapos vizsgálatával, ideértve az adóztatást és a strukturálást, a finanszírozást és a kereskedelmi szempontokat, valamint tiszteletben tartva a helyi hatósági gyakorlatot és eljárásokat, bírósági felülvizsgálatot. Ezt az ügyfélközpontú megközelítést teljes mértékben kihívásként kezeljük – pragmatikus és teljeskörűen alkalmazható tanácsokat szállítva ügyfeleink részére.

Ezúton gratulálunk a csapatnak az elismeréshez és a kiváló teljesítményhez!